KAUPPAAN

Osasto:

Tölli, Elsa: Fun Primavera

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

Osasto:

Tölli, Elsa: Fun Primavera

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

Rakkautta vaikeaan kevääseen

“Tämä Kevät on arvaamaton, holtiton, kaiken muuttava. Se syntyy ylenpalttisena, rakkauden teoista ja kiihkeänä, sellaisena kuin se on, ilman vanhaa kuria ja järjestystä. Vuoden vaihteessa aloin tekemään omaa zineä mun valikoiduista lavarunoista, jotka ovat pyörineet valtoimenaan ja epäjärjestyksessä mun nurkissa. Halusin tehdä kirjan omin käsin alusta saakka, askarrellen ja keikoilla myytäväksi. Zine kasvoi lavakirjaksi.

Se on kirjaksi naamioitu uhmakas performanssi. Siinä on kaikki lavamuistiinpanot, välispiikit ja korjailut näkyvissä ja runot ovat juuri siinä ryppyisessä muodossa, kun ne ovat vuosien varrella kulkeneet keikkareissuissani.

Raakaversion lyöminen painoon oli haastavaa, koska tämä kokoelma ei syntynyt kirjaksi, vaan elämään lavalla. Siksi tämä kokoelma näyttää siltä, että sieltä putoilee ja pursuilee ajatuksia, värejä ja sanoja. Halusin, että se huokuu lavalla olemisen adrenaliinia sekä ristiriitaa, jossa esitys on aina samaan aikaan impulsiivinen, keskeneräinen sekä hetkellisyydessään täydellinen.”

– Elsa Tölli

Varasto loppu

Kuvaus

Omakustanne

297 x 210 mm

54 sivua