KAUPPAAN

Osastot: ,

Tuoksutarinoita

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Osastot: ,

Tuoksutarinoita

0 out of 5 based on 0 customer ratings

26,90 

Tuoksutarinoita johdattaa nautinnolliselle tutkimusmatkalle tuoksujen maailmaan. Ylellinen, upeasti kuvitettu lahjakirja tuoksujen ystävälle sekä kattava tietopaketti hänelle, joka haluaa kasvattaa tuoksutietämystään. Käytännön tiedon avulla teos tarjoaa monia elämyksellisiä lukuhetkiä. Mukana ovat maailmanhistorian legendaariset tuoksut ja niiden käyttäjät kuninkaallisista filmitähtiin. Mitä tuoksut merkitsevät eri kulttuureissa Euroopassa, Amerikassa, Japanissa ja Lähi-idässä? Kiehtovat tarinat vievät mennessään! 

Kirjailija, FT Mirva Saukkola työskentelee Antiikki ja Design -lehden päätoimittajana sekä suosittuna luennoitsijana. Saukkolalla on pitkä työkokemus kauneuden ja muodin parissa, mm. Elle-lehden päätoimittajana. Saukkola on kirjoittanut useita kirjoja, kuten matkakirjan Once in a Lifetime (Cozy Publishing 2018).

Muotikuvittaja Olesja Hännikäinen on toteuttanut lukuisia yhteistyöprojekteja sisustus- ja muotibrändeille. Hännikäisen suoraan virtuaalisen todellisuuteen piirtämä yhteisnäyttely muotitaiteilija Kisu Korsin kanssa oli esillä Helsinki Design Week -tapahtumassa ja Kansallismuseossa vuonna 2019.

Kuvaus

Tekstit: Mirva Saukkola
Kuvitus: Olesja Hännikäinen
Editointi: Elina Lähteenmäki
Layout design: Oona Piippo