KAUPPAAN

Osasto:

Tuominen, Saku: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Osasto:

Tuominen, Saku: Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta – usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.

Kuvaus

Tekijät: Tuominen, Saku (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Karlsson, Sara (Valokuvaaja)
Kustantaja: Otava 2020