KAUPPAAN

Osasto:

Turunen, Eeva: Neiti U muistelee niin sanottua ihmissuhdehistoriaansa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

24,90 

Osasto:

Turunen, Eeva: Neiti U muistelee niin sanottua ihmissuhdehistoriaansa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

24,90 

Neiti K ja Neiti N ovat pystyttäneet sateessa viheliäisen teltan. Olosuhteista huolimatta kaikki voisi olla hyvin, mutta mitä tekee tunnelmalle se, että neiti N pelkää tulivuoren purkautuvan hetkellä millä hyvänsä?

Neiti U:n ihmissuhdehistoria on monipuolinen ja värikäs: on poika, joka ei syö mitään punaista, poika, joka nimeää yhtyeensä erämaamietteliäästi, väsynyt tutkijapoika, joka käyttää töissä slipoveria, ja poika, jonka vessa on täynnä keltaisia kylpyankkoja… Kysymys kuuluu, kenet Neiti U valitsee?

Entä miten käy ihmiselle, joka kirjoittaa taloyhtiön isännöitsijälle pitkän, henkilökohtaisuuksiin heilahtavan kirjeen? Entä neitiherralle, joka juhlii 29-vuotispäiväänsä näyttävästi pantomiimileikin merkeissä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy riemastuttava ja omapäinen vastaus Eeva Turusen esikoisteoksesta, jonka sivuilla ihmisten neuroosit, heikkoudet ja kummallisuudet törmäilevät hellänkipeästi toisiinsa.

Kun Turusen tapa kuvata hankalia ja hävettäviäkin tunteita ymmärryksellä ja yllättävistä kulmista tulevalla huumorilla yhdistyy outouksia kaihtamattomaan kerrontaan, on tuloksena ainutlaatuinen kirjallinen herkkupala.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Turunen, Eeva
Kustantaja: Siltala
ISBN: 9789522345066
Julkaisuvuosi: 2018
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi
Sivumäärä: 210