KAUPPAAN

Ale!

Virta, Juha: Filippa & Kumppanit, Piano karkaa & Kissa katoaa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

Alkuperäinen hinta oli: 21,90 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.

Virta, Juha: Filippa & Kumppanit, Piano karkaa & Kissa katoaa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

Alkuperäinen hinta oli: 21,90 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.

Rakastetun Filippa & Kumppanit -sarjan kaksi ensimmäistä osaa nyt yksissä kansissa!

Piano karkaa -tarinassa Filippa ja ystävät löytävät pihaltaan pianon. Kissa Nokonen muuttaa siihen asumaan ja Aasi Antero pitää siinä kahvilaa, mutta Filippa haluaisi soittaa sitä. Samaan aikaan toisaalla orkesterin pianistilta puuttuu piano ja kapellimestarilta sukka. Miten kaikki pulmat saadaan ratkaistua? Värejä ja iloa pursuava tarina ystävyydestä, musiikista ja niiden yhdistävästä voimasta.

Kissa katoaa -tarinassa Tivolin Kani on hädissään: taikurin esityksen pitäisi alkaa, mutta taikuria ei näy missään. Onneksi Kanin ystävät Filippa, aasi Antero ja kissa Nokonen osuvat paikalle ja auttavat Kania pelastamaan esityksen. Mutta sitten katoaa Nokonen. Mitä ihmettä taikurin teltassa oikein tapahtuu? Juha Virran hauska teksti ja Marika Maijalan mehevä kuvitus luovat yhdessä taianomaisen maailman täynnä odottamattomia käänteitä.

Filippa & kumppanit– sarja ilahduttaa isoja ja pienia lukijoita rennolla otteellaan ja osuvalla huumorillaan, ja on löytänyt tiensä monien lapsien sydämiin. Sarjan muut osat ovat Numerosoppa (2018) ja Joulu juksaa (2019).

Kuvaus

Kirjoittaja: Virta, Juha

Kuvittaja: Maijala, Marika

Kustantaja: Etana editions

Julkaisuvuosi: 2020

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 80

Ikäsuositus: 3+