KAUPPAAN

Yrjölä, Sakke: Kalankäsittelyn opas – Anatomia, tekniikat, välineet

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Yrjölä, Sakke: Kalankäsittelyn opas – Anatomia, tekniikat, välineet

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Opi käsittelemään kalasaalis

Upeasti kuvitettu kotimainen tietokirja opastaa hyödyntämään lähirantojen saaliit. Kaikki Suomessa esiintyvät kalalajit ovat syötäviä. 20 kalalajin yksityiskohtaisesti piirretty ruotorakenne auttaa mökkirannan perkaajaa leikkaamaan tervellisestä villikalasta parhaat palat käyttöön. Kuinka sorva tai särkikala fileoidaan? Mitä tehdään pienen lahnan ruodoille? Kokenut kalastaja myös paljastaa kirjassa parhaat kalareseptinsä.

Kuvaus

9789511347194

Nemo 2020