KAUPPAAN

Osasto:

DOUCLEFF, MICHAELEEN; METSÄSTÄJÄ, KERÄILIJÄ, KASVATTAJA

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Osasto:

DOUCLEFF, MICHAELEEN; METSÄSTÄJÄ, KERÄILIJÄ, KASVATTAJA

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Kun tri Michaeleen Doucleff tuli äidiksi, hän kahlasi läpi tuhansia sivuja tuoreimpia lastenkasvatusoppaita – löytämättä etsimäänsä. Moderni länsimainen vanhemmuus näytti rajoittuneelta. Mikseivät länsimaiset kasvatusopit
toimi? Mistä löytyisi parempia keinoja?

Doucleff otti kolmivuotiaan tyttärensä kainaloonsa ja lähti tutkimusmatkalle. Se vei hänet kolmeen erilaiseen maailmankolkkaan: Meksikoon maya-perheeseen, napapiirin pohjoispuolelle inuiittien luo ja Tansaniaan hadzabe-heimon hoteisiin. Kaikilta hän löysi omanlaisiaan kasvatusoppeja ja -tapoja. Sekä avuliaita, iloisia ja tasapainoisia lapsia.

Doucleff kokeili oppeja itse sovittaen niitä länsimaiseen elämäntyyliin, ja kirjassaan hän kertoo ällistyttävistä tuloksista. Doucleff haastattelee psykologeja, neurotieteilijöitä, antropologeja ja sosiologeja, jotka selittävät, kuinka alkuperäiskansojen opit vaikuttavat lasten kehitykseen ja itsetuntoon.

Metsästäjä, keräilijä, kasvattaja tarjoaa tuoreita ja yllättäviä näkökulmia lastenkasvatukseen. Kirja on pullollaan toimivia ja helppoja käytännön vinkkejä vanhemmille.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Doucleff, Michaeleen

Kääntäjä: Paajanen, Auri
Tuomi-Giddings, Susanna

Kustantaja: Siltala

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Sivumäärä: 316