KAUPPAAN

Ekman, Kerstin: Suden jälki

0 out of 5 based on 0 customer ratings

33,90 

Ekman, Kerstin: Suden jälki

0 out of 5 based on 0 customer ratings

33,90 

Mestarillinen romaani ihmisen ja suden kohtaamisesta

Ekmanin tarkkanäköinen romaani on suuri tarina vanhenemisesta, rakkaudesta ja luonnosta – mutta myös tummanpuhuva mysteeri.

Pian eläkkeelle jäävä metsästyksenjohtaja Ulf näkee 70. syntymäpäivänään suden. Hetki muuttaa kaiken. Vanhan miehen epäilys luontosuhteestaan ja elämäntyönsä eettisyydestä kasvaa järisyttäväksi identiteettikriisiksi. Pientä elämänpiiriä mullistavat käänteet sen kuin jatkuvat: Metsä palaa, karhu hyökkää, Ulf sairastuu. Ja rikos tapahtuu.

Suureen susikysymykseen sekoittuu rikoksen mysteeriä, ikääntymisen kipua ja rakkautta. Ekmanille tyypillisesti jännitys maustaa yhteiskunnallista sanomaa ja hiljaa syvenevää ihmissuhdekuvausta. Kuin Vanhus ja meri Pohjolan metsissä!

”Niin hyvä tarina, että unohtaa lukevansa kirjallisuutta.” KULTURNYTT, P1

Kerstin Ekman (s. 1933) on Ruotsin arvostetuimpia ja luetuimpia kirjailijoita. Hän on saanut useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja. Ekman aloitti dekkarikirjailijana ja on käyttänyt myöhemmissä teoksissaan rikosromaanin aiheita yhdistettynä taidokkaaseen yhteiskunta- ja ihmiskuvaukseen. Suomessa Ekman on ihastuttanut erityisesti Sudentalja-trilogiallaan.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Ekman, Kerstin

Kääntäjä: Talvio-Jaatinen, Pirkko

Kansikuva: Taina, Markko

Kustantaja ja imprint: Tammi

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja, suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 176

Sarja: Keltainen kirjasto