KAUPPAAN

Riley, Lucinda: Helmen sisar

0 out of 5 based on 0 customer ratings

14,90 

Riley, Lucinda: Helmen sisar

0 out of 5 based on 0 customer ratings

14,90 

Lucinda Rileyn huikeaan maailmanmenestykseen nousseen Seitsemän sisarta -sarjan neljäs osa vie tropiikin samettisiin öihin ja Australian polttavan paahteisille takamaille.

CeCe on yksinäinen. Adoptioisä on kuollut, ja tiet Tähti-sisaren kanssa ovat erkaantuneet. Myös CeCen taiteellinen luovuus on kadoksissa. Siipi maassa hän lentää lomalle Thaimaahan, missä ote elämästä lujenee taas, kun hän alkaa selvittää omaa taustaansa. Papa Saltin vihjeiden johdattamana CeCe etsii omaa paikkaansa tuhansien tähtien taivaalta, aboriginaalien uniaikatarinoista.

Edinburghissa vuonna 1906 Kitty McBride täyttää pian kahdeksantoista. Edistyksellinen, Darwinin ajatuksiin viehtynyt nuori nainen haluaisi opettajaksi hankkiakseen oman elantonsa. Äidistä ajatus on absurdi, koska sitä vartenhan naisella on aviomies. Kun rikas rouva McCrombie, jonka suku vilisee sopivia sulhasehdokkaita, etsii seuraneitiä Australian-visiitilleen, isä passittaa oitis tyttärensä mukaan matkalle. Niin alkaa Kittyn uusi elämä, Intian valtamerta kohti puuskuttavan höyrylaiva Orientin kannelta.

Lucinda Rileyn Helmen sisar jatkaa huikeaa Seitsemän sisarta -sarjaa, jonka jokaisessa osassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kirjojen tarinat vievät eri puolille maailmaa ja kauas historiaan. Romaanien ytimenä ovat eri aikoina eläneet vahvat, itsenäiset naiset, ja osa sarjan hahmoista perustuu todellisiin historiallisiin henkilöihin.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Riley, Lucinda

Kääntäjä: Pekkanen, Hilkka

Kustantaja ja imprint: Bazar

Painos: 2021

Julkaisuvuosi: 2020

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja, A-formaatin pokkari

Kieli: suomi

Sivumäärä: 732

Sarja: Seitsemän sisarta, 4.osa