KAUPPAAN

Osasto:

Sovijärvi, Olli: Biohakkerin ravitsemusopas – Päivitä ravinteiden saanti optimitasolle

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osasto:

Sovijärvi, Olli: Biohakkerin ravitsemusopas – Päivitä ravinteiden saanti optimitasolle

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Biohakkeroinnin ytimessä on ajatus, että terveyden lisääminen on edullisempaa ja kannattavampaa kuin sairauden hoitaminen. Tätä kutsutaan myös ennaltaehkäiseväksi terveydenhuolloksi.

Ravinnosta ja eri ruokavalioista kirjoitetaan paljon, lisäravinteita syödään monesti mainosten ja suositusten perusteella ja tietoa mitä erilaisemmista ruokavalioista on saatavilla pilvin pimein. On kuitenkin olemassa vain hyvin vähän systemaattista ja helposti sisäistettävää tietoa siitä, miten eri ravintotekijöiden saantia voidaan päivittää yksilön kannalta ihanteelliselle tasolle.

Jokainen meistä on ainakin jollain tasolla tietoinen virallisista ravitsemussuosituksista ja ravintotekijöiden saannin yleisistä linjauksista. Valtaväestölle suunnattujen suositusten vahvuus ja toisaalta heikkous piilee niiden yksinkertaistuksissa ja yleistyksissä.

Biohakkerin ravitsemusoppaaseen on koottu kaikki tarvittava tieto, jonka avulla on mahdollista tasapainottaa elimistön ravitsemustila ja optimoida eri ravintotekijöiden saanti. Tämä opas pohjautuu viimeiseen tieteelliseen tutkimukseen ja ymmärrykseen eri ravintoaineiden, lisäravinteiden ja mittausmenetelmien osalta. Mikä onkaan tärkein tavoitteesi tai lähtökohtasi, löydät vastauksia tasapainoisen ravitsemustilan saavuttamiseen tästä teoksesta.

Kirjan on kirjoittanut menestynyt terveyskirjailija ja lääkäri Olli Sovijärvi. Hänen aiemmat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä käsittelevät teoksensa Biohakkerin käsikirja (2016), Biohakkerin stressikirja (2018) ja Biohakkerin flunssaopas (2020) ovat myyneet yhteensä lähes 30 000 kappaletta.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Sovijärvi, Olli

Kustantaja: Biohacker Center

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 302