KAUPPAAN

Syömään! – Äitien tekemää kasvisruokaa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Syömään! – Äitien tekemää kasvisruokaa

0 out of 5 based on 0 customer ratings

32,90 

Onko olemassa hyviä keinoja selvitä arjen ruokahuollosta? Mitkä kasvisruoat vannoutuneinkin sekasyöjä kelpuuttaa? Kuinka lisätä värikkäitä raaka-aineita jokapäiväiseen ruokavalioon? Entä mikä ruoka uppoaa lapsille aina?

Näissä resepteissä maistuu rakkaus.

Niiden takaa löytyy juuri niitä mestarikokkeja, joiden herkuista saa yleensä nauttia vain lähipiiri. Rennon yhteisöllinen kasvisruokakirja raottaa 12 perheenäidin arkea. Heidän 66 valikoitua ohjettaan osoittavat, että kasvisruoka – munilla ja maidolla tai ilman – löytää tiensä yhä useammalle lautaselle, ipanasta isoäitiin. Mukana on helppoja luottoruokia, monipuolisia aamu- ilta- ja välipaloja, makeita leivonnaisia, ihania tahnoja sekä parhaita juomia. Tutustu uusiin resepteihin ja löydä taas klassikot vuosien takaa. Monet kirjan ohjeista ovat gluteenittomia tai kätevästi muokattavissa alle 1-vuotiaalle sopiviksi.

Tämä kirja on sinulle, joka haluat lisätä kasvisruokia omaan arkikattaukseesi. Ja kuulla, ettei muidenkaan keittiössä kaikki aina onnistu. Ja se on täysin okei. Silti jokainen ateria voi olla on askel kohti terveempää maailmaa.

Reseptien takaa löytyy monta inspiroivaa tekijää ja ruoka-alan ammattilaista, muun muassa ruokatoimittaja Jasmin Raitakari, Kaikki äitini reseptit -bloggaaja Nanna Rintala sekä terveydenhoidon ammattilainen ja vegaaniperheen äiti Liisa Soultanis. Kirjan konseptista vastaa Lotta Lahti, jonka ensimmäinen ruokakirja Kasviksilla, kiitos (2019) on kasvisruokaan uteliaasti suhtautuvien kotikokkien kestosuosikki.

Kuvaus

Konsepti ja koonti: Lahti, Lotta

Kirjoittaja: Hyttinen Charlotta; Javanainen, Riittaliisa; Kivimäki, Laura; Koli, Arja; Laine-Müller, Noora; Lankinen, Noora; Nurmi, Elli; Oivo, Niina; Raitakari, Jasmin; Rintala, Nanna; Sihtola, Aino-Kaisa; Soultanis, Liisa

Kustantaja: Cozy Publishing

Painos: 2022

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä: 173