KAUPPAAN

Virtanen, Leena; Tove! -Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Virtanen, Leena; Tove! -Tove Janssonin matka vapauteen ja maailman ääriin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Muumit ovat tehneet Tovesta maailmankuulun, ja Muumilaakson asukkaat tunnetaan kaikkialla. Toven elämä pyörii muumien ympärillä, mutta hän haluaisi tehdä jo muutakin. Kirjoittaa toisenlaisia tarinoita, maalata, piirtää. Tove tekee päätöksen: hän kirjoittaisi vihoviimeisen Muumikirjansa, mutta häntä hermostuttaa. Miten hän uskaltaa aloittaa jotain uutta?
Tove lähtee maailmanympärimatkalle yhdessä kumppaninsa Tootin kanssa. Ensimmäinen määränpää on Japani. Siellä Tooti hankkii kaitafilmikameran, jolla hän kuvaa Tovea muun muassa Havaijilla, Meksikon temppeleillä ja Yhdysvalloissa amerikkalaisten unelmien ja vastakohtien äärellä. Matkalla löytyy vapaus ja into luoda jotain täysin uutta, mutta Tootin pikkuinen kamera tallentaa myös muistoja, joita voi katsella kotona ystävien kanssa. Syntyypä matkalla myös Kesäkirja.
Suomen supernaisia -sarjan odotettu, Tove Janssonista kertova osa käsittelee Toven matkoja Tootin eli Tuulikki Pietilän kanssa. Se kuvaa jäähyväisten jättämiseen ja uuden aloittamiseen vaadittavaa rohkeutta ja inspiraatiota.

Kuvaus

Tekijät: Virtanen, Leena (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Pelliccioni, Sanna (Kuvataiteilija)

Kustantaja: Teos

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 33
Kuvitus, väri

Sarja: Suomen supernaisia