KAUPPAAN

KAUPPALA, KIRSI-MARJA; MINULLA ON VÄLIÄ

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

KAUPPALA, KIRSI-MARJA; MINULLA ON VÄLIÄ

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

Laitatko muut aina itsesi edelle? Annatko kaikkesi työllesi ja/tai perheellesi ja ystävillesi? Onko sinun vaikea sanoa ei? Pidätkö ajatuksesi, tunteesi ja tarpeesi mieluummin omana tietonasi kuin ottaisit riskin, että joku voisi loukkaantua niistä? Etkö useimmiten edes tiedä, mitä tunnet tai tarvitset? Vähätteletkö itseäsi ja osaamistasi? Tyydytkö elämän jäämämuruihin etkä uskalla vaatia enempää? Oletko aina se, joka kysyy ensimmäisenä mitä kuuluu? Joka kuuntelee ja ymmärtää muita? Toivotko, että joku kuuntelisi, ymmärtäisi ja huomioisi vaihteeksi sinua?

Se joku olet Sinä, rakas.

Vain sinä itse voit täyttää sielusi toiveet, mutta se vaatii uskallusta muuttaa suuntaa ja toimia eri tavalla. Oman itsensä pienentäminen ja huomion keskittäminen muihin on helppo tapa pysyä tutulla turva-alueella ja väistää omaa voimaa, joka vaatii sinua kohtaamaan pelkosi, tulemaan nähdyksi ja kasvamaan. Et ole syntynyt elääksesi muiden varjossa, vaan ottaaksesi sen tilan, joka sinulle kuuluu ja jossa voit antaa valosi loistaa ja laajentua.

Olet siis aloittamassa matkaa itseesi ja opettelemassa kääntämään huomiosi muista syvälle sisimpääsi. Kohti aitoa itseä, syvempää itsetuntemusta ja itsensä hyväksymistä, omalla puolellaan olemista, rehellistä vuorovaikutusta, antoisampia ihmissuhteita, elämän ihanuudelle avautumista, itseensä rakastumista, suuria unelmia, sisäistä hyvää oloa ja mielenrauhaa…

Osaat miellyttää muita liiankin hyvin, mutta nyt luvassa on jotain parempaa.

Kirsi-Marja Kauppala (s. 1977) on hyvinvointitoimittaja ja -valmentaja, joka kirjoittaa hyvinvointijuttuja aikakauslehtiin ja tekee intuitiivista hyvinvointivalmennusta. Kirsi-Marja on myös kulkenut kiltin tytön liian pienissä kengissä ja tietää, miten hyvältä tuntuu heittää ne pois jalasta.

Omat rajoittavat uskomukset johtivat burnoutin partaalle, mutta pysähdyksestä alkoi kasvu omaksi itseksi. Matkalla omaan voimaan oli kohdattava varjonsa: menneisyys, pelot, syvimmät uskomukset ja tukahdutetut tunteet. Oli uskallettava tulla nähdyksi ensin itselleen, jotta voisi tulla nähdyksi muille.

Kirsi-Marja jakaa oman kasvutarinansa mukaansa tempaavasti ja moni meistä voi jakaa hänen tarinansa ja tunteensa.

Kuvaus

Tekijät: Kauppala, Kirsi-Marja (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Virtamo, Viola Minerva (Valokuvaaja)

Kustantaja: Cozy Publishing

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Lukunauha(t)

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 167
Kuvitus, väri