KAUPPAAN

Leikas, Antti: Tonttu – Valot sammuvat

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Leikas, Antti: Tonttu – Valot sammuvat

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Kirjailija Antti Leikas ei pysty kirjoittamaan. Tontut ovat jättäneet hänet, eikä universumin rakenne avaudu, vaikka hän näkee siitä unia joka yö. Miksi se ei avaudu? Miksi hän näkee siitä unia? Jos hän vain saisi tonttuihin yhteyden, asian voisi selvittää…

Samaan aikaan Kustannusosakeyhtiö Siltalan turvamiehenä aiemmin toiminut Simo Aholahti on aloittanut aivan uudenlaisen työn Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus Cernissä, jossa valmistaudutaan pimeän energian saloja ratkovan koesarjan käynnistämiseen. Mutta Cernin mittalaitteet reagoivat johonkin yllättävään ja vieraaseen, eikä kokeita voida aloittaa.

Ja yhä samaan aikaan hiljaisella metsälammella kelluu vene, jossa istuu kaksi tonttua. Kalaa ei juuri tule, mutta tärkeämpää on tunnelma. Tosin juuri nyt tunnelma on särkymässä, sillä tontut aistivat häiriöitä kosmisessa taustasäteilyssä. Lisäksi tonttujen maailmanlaajuisessa rihmastossa on jotain vialla, sillä yksi tuhansista tontuista tuntuu kadonneen. Mitä on tekeillä? Täytyykö rauhallinen kalareissu keskeyttää? Ja tarvitaanko kirjailija Leikas taas apuun, vai onko hänestä tulevien koitosten aikana enemmän haittaa kuin hyötyä?

Tonttu. Valot sammuvat ei ala siitä, mihin Matka pimeyteen päättyi, vaan paljon kauempaa, aina aikojen alusta saakka. Tämä on kirja, jossa itse maailmankaikkeuskaan ei ole turvassa.

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjoittaja: Leikas, Antti

Kustantaja: Siltala

Julkaisuvuosi: 2022

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja + suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 368