KAUPPAAN

Lindgren, Astrid: Saariston lapset: Pelle löytää toivomuskiven

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

Lindgren, Astrid: Saariston lapset: Pelle löytää toivomuskiven

0 out of 5 based on 0 customer ratings

27,90 

Tervetuloa Saltkråkanin saaristoidylliin!

Astrid Lindgrenin iki-ihanaan Saariston lapset -romaaniin perustuva kuvakirja kertoo siitä, kuinka sumu yllättää verkonkokijat ulapalla.

Grankvistin ja Melkersonin perheiden isot lapset Teddy, Freddy, Johan ja Niklas lähtevät aamutuimaan verkkoja nostamaan. Kun Pampulalle selviää, että hänen koiransa Laivuri on mukana matkassa, Pampula raivostuu, mutta leppyy sentään saatuaan muuta mietittävää. Sumun saetessa Saltkråkanissa kuitenkin huolestutaan: ei kai merenkävijöiden ruuhi ole eksynyt? Onneksi Pelle löytää rannalta toivomuskiven – ehkäpä sen ansiota on, että souturetki päättyy lopulta onnellisesti.

”Astrid Lindgren kirjoittaa elävästi ja arvostavasti, hänellä on ainutlaatuinen taito siirtää suullista tarinointia tekstiksi, mutta Nilsson Thoren kuvat tekevät siitä vielä syvällisempää, monisyisempää ja dramaattisempaa. Maria Nilsson Thore sopii erinomaisesti kuvittamaan Astrid Lindgrenin tekstejä uusille lukijapolville.” BTJ.

Astrid Lindgren (1907-2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita. Tarinansa Saariston lapsista (1964) Lindgren kirjoitti alun perin Olle Helbomin ohjaamaa, Suomessakin jo monille sukupolville rakasta tv-sarjaa varten. Saariston lapset -kuvakirjasarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Pelle saa pienen eläimen ja Pampulan ikioma hylje. Sarjan on kuvittanut ruotsalainen Maria Nilsson Thore (s. 1975).

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Lindgren, Astrid (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Nilsson Thore, Maria (Kuvittaja)
Järvinen, Laila (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: WSOY
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 48
Kuvitus, väri
Sarja: Saariston lapset -tarinat , 3