KAUPPAAN

NG, CELESTE; KADONNEET SYDÄMEMME

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

NG, CELESTE; KADONNEET SYDÄMEMME

0 out of 5 based on 0 customer ratings

34,90 

Polttavan ajankohtainen ja hätkähdyttävä romaani äidin ja pojan välisestä murtamattomasta rakkaudesta yhteiskunnassa, jota hallitsee pelko ja viha

Kaksitoistavuotiaan Birdin äiti Margaret, kiinalaisamerikkalainen runoilija, jätti perheensä kolme vuotta sitten. Bird ei tiedä, mitä äidille tapahtui tai miksi hän lähti.

Taloudelliseen epävarmuuteen ja väkivaltaisuuksiin on tarjottu ratkaisuksi ”amerikkalaisen kulttuurin säilyttäviä” lakeja. Aasialaistaustaisia vainotaan, ja kirjastoista on poistettu epäisänmaalliset kirjat – myös Birdin äidin teokset.

Arvoituksellisen kirjeen avulla Bird pääsee äitinsä jäljille ja löytää maanalaisen kirjastonhoitajien verkoston. Raportit pakkosiirrettyjen lasten kohtaloista vievät Birdin kohti vastarintaa, joka kylvää siementä muutokselle.

”Ng tunnetaan perheisiin, etnisyyteen ja ihmissuhteisiin pureutuvana kirjailijana. Nyt hän nostaa riman uudelle tasolle tarinassa, jonka intensiivisyyttä kasvattavat poliisiväkivalta, poliittiset protestit, kirjojen kieltäminen ja ihmisten syrjintä. Ngin kaunis mutta hyytävä romaani resonoi Margaret Atwoodin ja Orjattaresi-romaanin fanien keskuudessa.” – Library Journal

Kuvaus

Tekijät: Ng, Celeste (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Helkamo, Taina (Kääntäjä)

Kustantaja ja imprint: Gummerus

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 347