KAUPPAAN

Osasto:

Bardugo, Leigh; Helvettiin ja takaisin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Osasto:

Bardugo, Leigh; Helvettiin ja takaisin

0 out of 5 based on 0 customer ratings

29,90 

Mitä olisit valmis tekemään pelastaaksesi ystäväsi?

Alex Stern on päässyt sinuiksi voimiensa kanssa. Samalla hänen ystävänsä ja mentorinsa Daniel Arlington on kuitenkin päätynyt kirjaimellisesti helvettiin. Alexin tarvitsee siis vain löytää reitti manalaan, napata sielu kiirastulesta ja palata takaisin – helppo homma, paitsi että harva on koskaan onnistunut siinä. Alex on kuitenkin valmis asettamaan vaakalaudalle kaiken pelastaakseen ystävänsä.

Yhdessä ystävänsä Dawesin kanssa Alex kerää joukon enemmän tai vähemmän luotettavia kumppaneita, joiden avulla uhkarohkea matka on määrä toteuttaa. Salaisten tekstien ja esineiden ohjaamana he päätyvät Yalen yliopiston suurimpien salaisuuksien äärelle. Kun tiedekunnan väkeä alkaa kuolla, Alex ymmärtää, että jotain synkkää on tekeillä. Lopulta hänen on kohdattava menneisyytensä haamut selvitäkseen hengissä yliopiston pimeillä käytävillä.

Helvettiin ja takaisin on jatkoa Leigh Bardugon ensimmäiselle aikuisille suunnatulle romaanille Salatun tiedon seura. Todelliseen historiaan ja todellisiin salaseuroihin perustuva tarina on hengästyttävä matka, josta ei käänteitä tai yllätyksiä puutu. Romaanin on suomentanut Meri Kapari.

Leigh Bardugo on vuonna 1975 syntynyt Los Angelesissa asuva menestyskirjailija. Aiemmin Bardugolta on julkaistu suomeksi nuorille aikuisille suunnatut Grishaversumi-trilogia sekä teokset Korppien kehä ja Hämärän valtakunta. Näihin kirjoihin perustuvan Varjo ja riipus -hittisarjan molemmat kaudet olivat Netflixin top-listoilla viikkoja.

”Oivallista kissanminttua lukutoukille.” – Dartmouth

”Helvettiin ja takaisin on taidokkaasti luotu, kiivastahtinen paluu Salatun tiedon seuran maailmaan.” – Lacy Baugher Milas, Paste Magazine

”Leigh Bardugon Salatun tiedon seuran jatko-osa on kouraisevan inhimillinen ja lämmittää sydäntä samaan aikaan kun kylmät väreet kulkevat pitkin selkäpiitä.” – Bookpage

Salatun tiedon seurasta sanottua:

”Leigh Bardugon ensimmäinen aikuisille suunnattu teos on täysosuma.” – Helsingin Sanomat

”Ahmin teoksen loppuun parissa päivässä ja jäin janoamaan lisää.” – @kirjarakas

”En malta odottaa seuraavaa osaa!” -@kirjatarha

”Salatun tiedon seurassa toimii kaikki: tunnelma, hahmot, miljöö, juoni.” – @kirjajuttuja

Kuvaus

Tekijät: Bardugo, Leigh (Kirjoittaja)

Muut tekijät: Kapari, Meri (Kääntäjä)

Kustantaja: Aula & Co

Painos: 2024

Julkaisuvuosi: 2024

Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Suojapaperi

Kieli: suomi

Sivumäärä: 624

Sarja: Alex Stern, 2