KAUPPAAN

Osastot: ,

Bregman, Rutger: Ilmaista rahaa kaikille ja muita ideoita, jotka pelastavat maailman

0 out of 5 based on 0 customer ratings

17,90 

Osastot: ,

Bregman, Rutger: Ilmaista rahaa kaikille ja muita ideoita, jotka pelastavat maailman

0 out of 5 based on 0 customer ratings

17,90 

Elämme ennennäkemättömän vaurauden keskellä. Suurin osa maailman ihmisistä on rikkaampia, terveempiä ja fiksumpia kuin koskaan ihmiskunnan historiassa. Siksi onkin oikea aika suunnata katse eteenpäin ja pohtia, mitä voisimme tehdä vielä paremmin.

Vallankumouksellisessa teoksessaan Rutger Bregman esittää ratkaisuja maailman suurimmille ongelmille. Perustulo nujertaisi köyhyyden ja tulisi positiivisine vaikutuksineen halvemmaksi kuin nykyinen malli, jossa tuen saamisen valvontaan käytetään huimasti rahaa. 15 tunnin työviikko tasoittaisi eroa ylityöllistettyjen ja työttömien välillä. Rajojen avaaminen maahanmuutolle taas tekisi tutkimusten mukaan maailmasta kaksi kertaa rikkaamman, kun työmarkkinat liikkuisivat vapaasti eikä kehitysapua tarvittaisi.
Ajankohtainen ja innostava teos saa voimansa uraauurtavista tutkimuksista, eloisista anekdooteista ja menestystarinoista. Bregman uhmaa normaalia jakoa poliittisesti oikeaan ja vasempaan laitaan esitellessään ideoita, joiden aika on viimein tullut.

Kuvaus

Tekijät: Bregman, Rutger (Kirjoittaja)
Muut tekijät: Janatuinen, Mari (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint: Otava, Atena
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Jättipokkari
Kieli: suomi
Sivumäärä ja kuvitus: 321
Taulukoita, mustavalk.