KAUPPAAN

Lyons, Annie; Pommisuojan lukupiiri

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Lyons, Annie; Pommisuojan lukupiiri

0 out of 5 based on 0 customer ratings

31,90 

Lontoo 1938. Vanhaa kirjakauppaa pitävä Gertie Bingham on surun murtama: rakas aviomies Harry on kuollut, ja seuraa Gertielle pitää enää vanha labradorinnoutaja Hemingway. Samaan aikaan Euroopassa tuhannet juutalaiset pakenevat Hitlerin Saksasta turvallisempiin maihin. Yksi heistä, teini-ikäinen Hedy, päätyy Gertien hoteisiin.

Sitten Saksa aloittaa sodan, ja pian Hitlerin pommikoneet levittävät varjonsa myös Lontoon ylle. Ilmahälytyksistä ja pommisuojaan juoksemisesta tulee arkipäivää, mutta Gertie ja Hedy saavat idean pommisuojan uumenissa kokoontuvasta lukupiiristä. Nalle Puh ja Humiseva harju tulevat tutuiksi lukupiiriläisille samalla kun maailma ympärillä palaa.

Yksi pommi muuttaa kuitenkin kaiken, eivätkä lukupiiriläiset pysty enää sulkemaan muuta maailmaa ulkopuolelleen. Surun ja menetysten keskellä ystävyyden ja tarinoiden voima osoittautuu kuitenkin sotaakin väkevämmäksi.

Annie Lyons on brittiläinen bestseller-kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Ennen kirjailijanuraansa hän on toiminut muun muassa kirjakauppiaana. Pommisuojan lukupiiri on hänen ensimmäinen suomennettu kirjansa.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät:  Lyons, Annie (Kirjoittaja)
Muut tekijät:  Raaska, Anna-Mari (Kääntäjä)
Kustantaja ja imprint:  Aula & Co
Painos:  2023
Julkaisuvuosi:  2023
Tuotemuoto:  Kovakantinen kirja
Suojapaperi
Kieli:  suomi
Sivumäärä ja kuvitus:  344 sivua