KAUPPAAN

Poser, Lasse; Raivio, Ilona; Salonen, Henri; Eurooppa kieltäytyy työstä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

25,90 

Poser, Lasse; Raivio, Ilona; Salonen, Henri; Eurooppa kieltäytyy työstä

0 out of 5 based on 0 customer ratings

25,90 

Eurooppa kieltäytyy työstä – Haastatteluja ja vallitsevan työn kritiikkiä sisältää 25 haastattelua ja kaksi esseetä, joissa käsitellään työstäkieltäytymisen ja työn kultin käsitteitä, työn toisin organisoimisen mahdollisuuksia sekä seuraavia mahdollisia askelia taistelussa autoritaarista ja orjuuttavaa työn muotoa vastaan. Haastattelut on kerätty Espanjassa, Kreikassa, Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa vuosien 2021-2023 aikana. Kirjan ovat toimittaneet Lasse Poser, Ilona Raivio ja Henri Salonen ja kirjan esseet ovat kirjoittaneet Pontus Purokuru ja Klaus Maunuksela.

Teos on osa Eurooppa kieltäytyy työstä -projektia, jonka aikana on syntynyt myös Ilona Raivion dokumenttielokuva Työn yöstä autonomiaan ja syksyllä 2023 avautunut näyttely Tampereen Työväenmuseo Werstaalle. Projektin tavoitteena on ollut kerätä yhteen työn kritiikistä ponnistavia ideoita ja käytäntöjä, jotka avaavat näkymiä mielekkäämpään ja kestävämpään maailmaan.

Kirja on toteutettu osana Eurooppa kieltäytyy työstä -projektia, jota ovat tukeneet Koneen Säätiö, Olga ja Vilho Linnamon Säätiö, Finnfoto ja Grafia.

Varasto loppu

Kuvaus

Tekijät: Poser, Lasse (Toimittaja)
Raivio, Ilona (Toimittaja)
Salonen, Henri (Toimittaja)

Muut tekijät: Purokuru, Pontus (Tekstin kirjoittaja)
Maunuksela, Klaus (Tekstin kirjoittaja)
Salonen, Henri (Valokuvaaja)

Kustantaja: Khaos Publishing

Painos: 2023

Julkaisuvuosi: 2023

Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja

Kieli: suomi

Sivumäärä ja kuvitus: 381
Kuvitus, mustavalk.